مشاوره حقوقی رایگان - ادعای ارباب رعیتی برای تصاحب زمین اجدادی

سلام وقت بخیر. زمینی در روستا داریم از پدربزرگانمان به ما رسیده حالا ارباب رعیتی روستا بعداز 50 سال امده میگه که زمین مال من هست ایا میتونه ادعایی داشته باشه ارباب زمان قبل از انقلاب و ما باید چکار کنیم .با تشکر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد و مدارک شما جهت اظهار نظر دقیق حقوقی قابل بررسی می باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام هر کسی حق طرح دعوا را دارد ولی می بایست دلیل داشته باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید زمین را در تصرف خود داشته باشید و به هیچ عنوان اجازه تصرف به نامبرده را ندهید و در صورت مزاحمت می توانید شکایت کنید.
در صورت طرح دعوا دادگاه با توجه به دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد