مشاوره حقوقی رایگان - ارث و وقف

با عرض ادب و احترام خدمت تمام کارکنان و خدمت رسانی عزیز.
بنده به همراه 5 برادر و 2 خواهر ملک پدری که فوت شده طبق وصیت نامه باید بطور مساوی بین فرزندان تقسیم شود.
حدود 5 سال پیش پس از فوت پدر تعدادی از برادران تصمیم به وقف سهم ارثیه شدیم (در صورتی که هنوز تقسیم بندی و مشخص نمودن سهم هر یک از اولاد مشخص نشده بود) بنده به همراه 2 نفر از برادران به اداره اوقاف مراجعه و درخواست وقف ارث کردیم ولی بقیه برادران و خواهران راضی به وقف نشده و تا کنون هم هیچ اتفاقی نیفتاده.
حالا ملک پدری رو به فرسودگی و خرابی و سرقت لوازم توسط سارقان گشته.
اکنون بنده نیز بدلیل راضی نبودن خواهر و برادران و خراب شدن ملک قصد پس گرفتن درخواست وقف را دارم چون دیگر بین ما اختلاف شدیدی ایجاد شده و احتمال دعوا نیز میرود.
لطفاً در این خصوص راهنمایی کنید که چطوری و چگونه اقدام کنم و آیا راهی هست برای پس گرفتن درخواست وقف.
اگر در سیستم ثبت شده باشد یا نه چه باید کرد.

با تشکر و ممنون از زحمات شما عزیزان

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

تشریف ببرید اداره اوقاف و درخواست خود را مسترد نمایید اگر مسترد نکردند به دادگاه شکایت کنید اگر نشد فقط سهم شما وقف می شود سهم بقیه مال خودشونه

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تا زمان که اداره اوقاف هال را تحویل نگرفته باشه وقف انجام نشده است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

واقف باید عین موقوفه را به تصرف وقف بدهد تا وقف محقق شود زیرا وقف از جمله عقود عینی می باشد که قبض عین موقوفه شرط صحت و تحقق آن است. اگر به تصرف ندادید وقف محقق نشده است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می توانید حضور مراجعه و درخواست خود را مسترد نماید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

نیاز مند بررسی اسناد و اطلاع از جزییات بیشتری است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام تا زمانی که مال به تصرف اوقاف در نیاید وقف واقع نشده