مشاوره حقوقی رایگان - باطل کردن وکالت نامه

سلام. من ده سال پیش یک واحد آپارتمان وام مهر خریداری کردم و اون رو فروختم فروختن به صورت وکالتی تمام مدارک بانک مال منه سند هم به نام منه فقط وکالت به نام خریداره ،،
خریدار اقساط رو پرداخت نمیکنه من می خوام که وکالت نامه باطل بشه رفتم برای شکایت میگن شکایت نمی تونی بکنی فقط میتونی اخطار بدی چه کار باید بکنم ممنونم

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

به دلیل عدم انجام تعهدات، از سوی خریدار معامله را فسخ کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
الزام به پرداخت را از دادگاه بخواهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دعوای حقوقی مناسب مطرح کنید و الزام وی را بخواهید تا به تعهدات خود عمل کند و امکان ابطال وکالت‌نامه به راحتی ممکن نیست و از طرفی ممکن است که قراردادی نیز تنظیم شده باشد که بهتر است با در است داشتن مدارک خود به دفتر وکیل مراجعه کنید تا با بررسی مدارک شما دادخواست مناسب برای شما تنظیم کند.
از طریق سایت نیز می توانید درخواست بدهید تا وکلای سایت نسبت به تنظیم دادخواست اقدام کنند.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به دلیل عدم انجام تعهدات، از سوی خریدار معامله را فسخ کنید