مشاوره حقوقی رایگان - عقب نشینی ملک

سلام
زمین به همراه ملکی که در آن واقع است را در شمال خریداری کردیم، که زمین طبق گفته مالک و در سند زمین 304 متر است، به ما موقع معامله گفتن که حدود 1 متر عقب نشینی داره، در صورتی که 3 متر عقب نشینی داره و کتمان کردن ی چیزی حدود 60 متر زمین کم می شود ، فردای بعد از نوشتن مبایعه نامه متوجه موضوع شدیم، در جواز ملک خورده بوده که اینقد عقب نشینی داره ولی به ما نشان ندادن، در انتهای مبایعه نوشته شده که ملک به رویت رسید و شرایط پذیرفته شد، راجع به اصلاحی صحبتی نشده در مبایعه نامه، آیا میتوان معامله رو فسخ کرد، با توجه به اینکه 2 هفته زمان داریم برای سند زدن کامل راهنمایی بفرمائید.

پاسخ ها :

علی ابراهیم زاده

جناب آقای علی ابراهیم زاده :

سلام و عرض ادب کار‌بسیار سختی است اما نشدنی نیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تحت شرایطی می توانید معامله را فسخ کنید.
جهت فسخ قرارداد بدوا اظهارنامه ارسال کنید و در صورتی که فروشنده راضی به فسخ قرارداد نبود می توانید دادخواست تنفیذ فسخ بدهید.