مشاوره حقوقی رایگان - شهادت در حین خدمت

سلام. پدرم مدیریت اطلاعات بود در سال 76 با موتور اطلاعات که زیرپاس بود در حال گشت زنی که یک خودرو زیرش میگیره و خونریزی مغزی می کند موجب به فوت می شود بعد نیروی انتظامی شهرستان مربوطه تصادف در حین ماموریت است و دارای فرم ب،ز می باشد شهید هست یا نه ؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر در حین ماموریت حادثه برای ایشان ایجاد شده است می تواند از مصادیق شهادت ممسوب شود از طریق بنیادجانبازان موضوع را پیگیری نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است بنظر بله

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق بنیاد می توانید پیگیری کنید