مشاوره حقوقی رایگان - ملک قولنامه ای

سلام
پدر بزرگ بنده ملکی رو که سند تک برگ زمین داشت و به علت نداشتن پایان کار به صورت مبایعه نامه به اسم بنده زدن و متاسفانه حدود چهل روز بعد فوت کردن العان وراث قبول ندارن در صورتی که وقتی زنده بود اعتراضی نکردن بعد نزدیک دو سال دنبال انحصار وراثت برای ملک هستند. العان بنده چکاری باید انجام بدم
ممنون میشم راهنمایی کنید. سپاس

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

دادخواست اثبات مالکیت واثبات وقوع عقد بیع ودرصورتی که سند دارد الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت وراث بدهید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

طرح دعوی اثبات وقوع بیع مطرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر ثابت کنید به شما هبه شده نمی توانند ادعایی داشته باشند