مشاوره حقوقی رایگان - حضانت فرزند

با سلام . به دلیل روابط نامشروع و سو رفتار شوهرم جدا زندگی میکنیم . فرزند پسرم 6 و 6ماه است . برای حضانت فرزند قبلا اقدام کردم که با توجه به سن فرزند حضانت از طرف دادگاه به من داده شد . با توجه به اینکه فرزندم در آستانه 7 سالگی است و پدرش مدام تهدید می کند قصد دارم از پدرش سلب صلاحیت کنم و حضانت فرزند را به عهده بگیرم . آیا از الان که فرزندم هنوز 7 ساله نشده و حضانت با من است می توانم از شوهرم سلب صلاحیت و سلب حضانت کنم ؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیر باید صبر کنید تا او دادخواست حصانت بدهد در آنجا شما باید مدارکی که اثبات می کند او صلاحیت ندارد را به دادگاه ارائه دهید تا همچنان تا 15 سالگی حضانت را به شما بدهد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از 7 سالگی می توانید دا‌دخواست سلب حضانت بدهید

حسن مهرآسا

جناب آقای حسن مهرآسا :

سلام بعد از 7 سال تمام اقدام کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بعد از هفت سالگی اقدام قانونی متصور است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

خیر باید هفت سالگی تمام ورود به هشت سالگی صورت پذیرد و سپس دادخواست مربوطه را تقدیم نماید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید با اذعان به اینکه رابطه نامشروع و غیر اخلاقی دارد .و مصلحت تربیت طفل در خطر است، دادخواست حضانت فرزند دهید

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

اگر بتوانید عدم صلاحیت شوهرتان را اثبات کنید میشود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بعد از 7 سالگی می توانید دا‌دخواست سلب حضانت بدهید