مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و شتم

با سلام. فردی اقدام به ضرب و شتم مادر بزرگ بنده کرده و به همراه چاقو کشی، اقدام به شکستن بینی ایشان شده است. بینی ایشان باید عمل شود که هزینه زیادی دارد. سوال من این بود که علاوه بر دیه صادره، می توان تمامی خرج و مخارج عمل مادر بزرگ را توسط دادگاه از ضارب گرفت؟ اگر بله، لطفا توضیح دهید تحت چه شرایطی
با سپاس فراوان

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

بله این امکان وجود دارد. شما اگر به پزشکی قانونی مراجعه کرده باشید میتوانید با ارائه مدارک پزشکی از سوی پزشک معالج و ذکر هزینه های عمل در آن هزینه های درمان را مطالبه کنید. حتی در مواردی که هزینه به طور کامل پرداخت نشده باشد نیز دادگاه می تواند شخص را به پرداخت مبلغی به عنوان علی الحساب محکوم نماید.