مشاوره حقوقی رایگان - اطاله دادرسی از طریق اعتراض ثالث به عملیات اجرایی

سلام.سرقفلی مغازه ای رو به مزایده بردم مالک اعیانی توسط وکیل اعتراض ثالث کرد با یک رای داوری که تاریخ صدورش 3سال بعد از توقیف سرقفلی بود ومدعی شد چون دارنده سرقفلی حق سرقفلی ماهیانه اش را پرداخت نکرد با این رای داوری فسخ کردم و مالک سرقفلی هم من هستم.در میانه راه مالک اعیانی اقرارنامه ای در دفتراسناد تنظیم کرد و گفت نسبت به توقیف و مزایده سرقفلی ادعایی ندارم و حق هرگونه شکایت نسبت به مقرله را از خودم سلب و ساقط مینمایم.ومجددا در پرونده دیگری لایحه ای به دادگاه فرستاد و در آن نوشت هیچ گونه طلبی نسبت به این سرقفلی ندارم.
زمان مزایده مشخص شد.صاحب سرقفلی نامه زد وبه نظرمشورتی استناد کرد و گفت مالک اعیانی در جریان مزایده نیست و رضایتش را اعلام نکرده.
مزایده متوقف شد و نامه ای به مالک اعیانی زدند تا رضایت یا عدم رضایت اعلام کنه.
مالک اعیانی مجددا در لایحه نوشت طبق رای داوری به دلیل اینکه صاحب سرقفلی اجاره ماهیانه نداد با رای داوری فسخ کردم و مالک سرقفلی منم و اعتراض ثالث کردم.

مالک اعیانی یه بار لایحه زد و گفت از بابت این سرقفلی طلبی از مالک سرقفلی ندارم.

و یه اقرار نامه رسمی داد که نسبت به توقیف و مزایده آن ادعایی ندارم و تموم حق شکایت نسبت به مقرله را از خودم سلب و ساقط نمودم.
الان هم که دوباره میگه با رای داوری سرقفلی مال منه

من چطوری میتونم اطاله دادرسی رو ثابت کنم؟

پاسخ ها :

اطاله دادرسی اعتراض ثالث به عملیات اجرایی