مشاوره حقوقی رایگان - رشوه

سلام بنده سربازم به همراه یک سرباز دیگر و یک کادر درجه دار نیروی انتظامی در حال گشت زنی بودیم که به یک ماشین مشکوک شدیم و از ماشین دو شیشه مشروب در اوردیم و طرف که دو نفر خانم بودن پیشنهاد پول دادن ماهم دلمون سوخت 1200 زد تو حساب کارت شوهر خالم و خالم از کارت شوهرش زد به کارت خودش و برداشت کرد داد به من و تقسیم بره سه کردیم و طرف رفته شکایت کرده و استعلام خط من با صاحب حساب و نسبت فامیلیمونو در اوردن و خالم همون شب به من پیام داد 1200 اومد و فردا ان روز پیام داد امانتی رو گرفتم و کادری (افسر گشت) رفته گفته سربازا گرفتن و منم چند روز بازداشت بودم و 15 تا قرص خواب خوردم و با توجه به اینکه کادری گفته بود منم گفتم کادری گفت به ما پول بگیریم حالا میخوام ببینم برم پیشه قاضی میتونم منکر اظهاراتم بشم که خوده بازپرس با دست خط خودش هم نوشته بود اظهارات بنده را با توجه به اینکه بنده قرص مصرف کرده بودم و بازپرس گفته بود که حبس ابد میدم بهت و مدارک علیه تو هست و بگو و یا هر چی من میگمو امضا کن کمک میکنه بهت تبرعه میشی یا این کار را نکنم من میترسم برام سابقه بشه و حبس بدن و ایا تخفیف داره یا جریمه یا اضاف خدمت اون سربازم گفته بود من خواب بودم چیزی ندیدم ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

هر کودکی میداند پول گرفتن به این روش رشوه است و توهین به شخصیت خود

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

هر حرفی در دادسرا زدی میتوانی در دادگاه انکار کنی

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در دادگاه می توانید انکار کنید و اعلام کنید
ولی به نظر بنده بهتر است همانطور که در دادسرا واقعیت را گفتید در دادگاه نیز واقعیت را اعلام کنید و درخواست تخفیف و تعلیق مجازات بدهید.