مشاوره حقوقی رایگان - باز پس گیری خانه

با سلام
بنده سه سال پیش خونه ای را به صورت توافقی بنام همسرم زدم ولی هیچ پولی بینمون رد وبدل نشد. بعداز پنج ماه از این جریان ازهم جداشدیم
ایا الان بخام خانه را پس بگیرم راهی هست؟؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله راهی وجود دارد که می‌توانید اقدام کنید با توجه به این که نتیجه بسیار سخت است است اما با توجه به اینکه آیا مدرکی در این خصوص وجود دارد یا خیر می تواند دارای نتیجه متفاوت باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بستگی به قرارداد شما دارد که به چه نحو انتقال داده اید آیا سند رسمی بوده یا نه
صلحنامه بوده یا هبه
شما تحت شرایطی می توانید دعوای رجوع از هبه مطرح کنید و اعلام کنید که هبه بوده است.
با اینکه اعلام کنید که معامله صوری بوده
با اینکه ثمن معامله را مطالبه کنید.
جهت تنظیم دادخواست بهتر است دادخواست شما توسط وکیل تنظیم شود