مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری تلگرام

سلام
من از کسی داخل تلگرام کمک خواستم آدرس کیف پول دیجیتالی را گرفت واسه کمک و حسابی رو خالی کرد بعد تلگرام دلیت اکانت زد امکان شکایت و پیدا کردنش هست؟ مشخصاتش ندارم

پاسخ ها :

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ، در این نوع کلاهبرداری متأسفانه بسیاری از کلاهبردارها، افراد را به سمت آدرسی که برای این کار در نظر گرفته‌اند هدایت می‌کنند و از آنها می‌خواهند بیت کوین را به این آدرس‌ها ارسال کنند، مانند کلاهبرداری‌هایی که به شما وعده دو برابر شدن مقدار بیت کوین‌تان را می‌دهند. به عنوان مثال، ماه گذشته، در هک بزرگ توئیتر، بسیاری از اکانت‌های معروف، در مورد هدیه جعلی بیت کوین توئیت کرده بودند.
قبل از ارسال بیت کوین خود به یک آدرس والت، باید مواردی را بررسی کنید که مهم‌ترین‌ آنها در نظر گرفتن این است که آیا آن آدرس کیف پول ارز دیجیتال جزو آدرس والت‌های کلاهبرداری است یا خیر

لذا ضمن اینکه هدایت سرور تلگرام در داخل نیست در صورت داشتن اطلاعاتی از کلاهبردار موضوع را از طریق پلیس غتا و دادسرای جرایم رایانه ای پیگیری نمایید.