مشاوره حقوقی رایگان - ازار اذیت مالک

3ماه هست که خونمون رو دادیم اجاره،توی قرارداد ذکر کردن که یه فرزند داره اما الان متوحه شدین دوتا فرزند داره چون طبقه بالا ساکن هستن و واحد روبه رو هم خودم ساکنم و گذشته از این موضوع خیلی همسایه ازاری میکنن.خیلی جیغ و فحش و دعوا میکنن و وقت و بی وقت سرصدا میکنن و همین باعث شده مستاجر پایین شاکی شه بخاطر همین میخایم جایگزین کنیم کسی دیگه رو ولی میگن ما تکون نمیخوریم و طبق قرارداد یکسال دیگه.ایا قانونی هست که بشه این مستاجر رد بیرون کرد؟؟؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام،بله با اثبات مزاحمت توسط همسایگان و تامین دلیل در این رابطه

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر ممکن نیست.
می توانید به جهت مزاحمت شکایت کنید تا مزاحمتی نداشته باشند.