مشاوره حقوقی رایگان - گزینش فرهنگیان

سلام من 20 سالمه و پشت کنکوریم و میخام کنکور بدم و به فرهنگیان علاقه مندم و الان یک مشکل خانوادگی برامون پیش اومده و به من اون طرف گفته که نمیخاد بخونی چون به جرم تهمت و افترا ازتون شکایت میکنم و گفته مدرکم دارم اما مطمئن نیستم و ما فقط حرفاییو زدیم که از اشناهای نزدیک شنیدیم و هنوز از ما شکایتی نشده.میخاستم بدونم اگه شکایت بکنه ایا برای من پرونده و سو سابقه درس میشه و برای مصاحبه و گزینش فرهنگیان به مشکل میخورم و ردم میکنن؟ممنون

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیر نگران نباش اولا هنوز جرم ثابت نشده ثانیا جرم تهمت اینقدری نیست که مانع استخدام بشود

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام توهین شامل جزای نقدی میشود و برای شما مشکلی پیش نمی آید طوری که بیان نمودید اجتمالا متعلق به گذشته است و اثبات آن سخت است نگران نباشید