مشاوره حقوقی رایگان - در مورد مسکن مهر

سلام اینجانب درسال94 یک واحد مسکن مهر ابشناسان از تعاونی مسکن گرفتم 35میلیون به تعاونی و 30میلیون خرج خونه کردم در واقع تعاونی ما را جایگزین شخصی که واریزی کامل نداشته به گفته تعاونی در اختیار خودش هست کسی که پول کامل نده جایگزین کند حالا بعد از گذشت 2سال شخص اولی که قرار داد 24میلیون واریزی داره حکم گرفته واحد ما را پس بگیره قاضی هم رای به اولی داده پس اینجا تکلیف ماچی میشود اینهمه خرج کردیم بعدش همه چی قانونی به اسم ماست منتها اولی فقط تاریخ قرادادش از ما جلوتره حتی ما قسط مسکن نیز پرداخت میکنیم درپایان خواهش میکنم راهنمايی کنید

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

به طور کلی اولویت با شخص اول است. باید علیه مدیران تعاونی شکایت کیفری تحت عنوان «فروش مال غیر» طرح کنید.