مشاوره حقوقی رایگان - سند وثیقه

سلام. من حدود4سال پیش با یکی درگیر شدم اونم شکایت کرد منم سه روز رفتم زندان بعدش با سند خانه آزاد شدم در طول این 4سال شاکی پیگیر پرونده نشد از دادگاه برام احضاریه ارسال نشد تا امروز زنگ زدن بریم سند رفع بازداشت کنیم رفتیم اداره ثبت اسناد سند رفع بازداشت کردیم وا نامش به دادگاه بردیم آیا مشکل من حل شده است؟ یا حکمی برام صادر میشه؟

پاسخ ها :

محمد یاری

جناب آقای محمد یاری :

سلام وقت به خیر پرونده شما تمام شده وهیچ مشکلی برای شما ایجاد نمی کند

علی حسین امیدی

علی حسین امیدی :

سلام. اگر سامانه ثنا دارید بهتر است ابتدا پرونده را در آنجا بررسی کنید قاعدتاً نتیجه رسیدگی درج شده. علی ای حال باتوجه به توضیحات شما پرونده بنا به دلایلی از جمله اعلام رضایت شاکی، مشمول مرور زمان شدن جنبه عمومی و... بسته و مختومه شده.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شاکی همان زمان گذشت کرده باشد مشکلی برایتان ایجاد نخواهد شد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
ظاهرا که مشکل برطرف شده است قاعدتا باید قرار صادر می شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب پرونده شما به اتمام رسیده

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است جای نگرانی نیست برای شما

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

مشکلی نخواهید داشت ثنای خود را بررسی کنید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام با مختومه شدن پرونده ، مسئله حل شده

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر شاکی همان زمان گذشت کرده باشد مشکلی برایتان ایجاد نخواهد شد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

پرونده شما تمام شده وهیچ مشکلی برای شما ایجاد نمی کند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از شعبه سوال کنید. ظاهرا تبرئه شده اید

فاطمه مسعودآزاد

سرکار خانم فاطمه مسعودآزاد :

سلام وقت بخير
پرونده تان مختومه شده و مشكلي براي شما ايجاد نمي نمايد.