مشاوره حقوقی رایگان - مستاجر

سلام
پایان قرارداد مستاجرمان شده لیکن خسارات بسیاری به ملک وارد کرده . دادخواست با چه موضوعاتی مطرح کنم هم خسارات وارد به ساختمان میخوام هم تخلیه اش ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید دادخواست تخلیه بدهید.
بابت خسارت بدوا دا‌دخواست تامین دلیل بدهید تا کارشناس میزان خسارت را تعیین سپس می توانید طبق نظر کارشناس خسارت خود را مطالبه کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خسارات را از پیش رهن میتوانید بردارید اگر کفاف نمی‌دهد، دادخواست مطالبه خسارت با جلب نظر کارشناس و تخلیه عین مستاجره دهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
مجزا دادخواست بدهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا تامین دلیل نمایید و سپس دادخواست دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب شما می بایست ابتدا درخواست تامین نمایید و بعد از آن دادخواست خسارت دهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ابتدا تامین دلیل بابت میزان خسارت ساختمان دریافت نمایید و سپس مطالبه خسارت به میزان تامین دلیل که کارشناس تایید نموده است

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

دادخواست مطالبه خسارت با جلب نظر کارشناس و تخلیه عین مستاجره دهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

دستور تخلیه را با انقضای قرارداد مطرح نمایید تامین دلیل نموده و مبلغ ودیعه را تامین خواسته نمایید و دادخواست مطالبه خسارت دهید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام تخلیه و خسارات

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ابتدا تامین دلیل بابت میزان خسارت ساختمان دریافت نمایید و سپس مطالبه خسارت به میزان تامین دلیل که کارشناس تایید نموده است

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام دادخواست تامین دلیل بدهید تا کارشناس میزان خسارت را تعیین نماید سپس دادخواست مطالبه خسارت طبق نظر کارشناس را مطرح نمایید