مشاوره حقوقی رایگان - عدم فعالیت در پست سازمانی

باسلام و احترام
اینجانب نیروی رسمی شبکه بهداشت جایی هستم و پست سازمانی من رو برای یک محل مشخص کردن ولی متاسفانه بنده را با همان عنوان به شبکه دیگه و در محل دیگر فرستادن
درحکم کارگزینی بنده پست سازمانی تغییر نکرده
فقط محل خدمت من را تغییر دادن
ایا من میتونم به سر پست خودم و محل خدمت اول بروم ؟
چون برا رفتن به سر پست و محل سازمانی که رسمی شدم موافقت نمیشه
ایا با شکایت به دیوان میشه حل کرد؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مدارکی دال بر اثبات ادعا دارید میتوانید از طریق دیوان عدالت اداری شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دیوان عدالت اداری می توانید شکایت خود را پیگیری کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام موضوع خود را از طریق دفتر خدمات قضایی برای رسیدگی در دیوان عدالت طرح نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ازطریق دیوان عدالت اداری می توانید شکایت خود را پیگیری کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود خطاب به دیوان عدالت اداری طرح شکایت نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

تغییر محل خدمت در یک شهرستان نیاز به موافقت شما نداردمگر شهرستان محل خدمت شما کاملا تغییر وبه به شهرستان دیگر رفته باشید مه باید موافقت شما حلب شود