مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام کودک

با سلام. یه پسر 4 ساله دارم اسمش رو گذاشتیم علیرضا الان پشیمون شدیم و میخوایم یه اسم ایرانی بذاریم راهکاری وجود داره که اسمشو به بهراد تغییر بدیم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود فعلا اقدام نکنید، لکن ابتدا به ثبت احوال مراجعه کنید اگر موفق نشدید باید طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلا م در مورد تغییر نام با توجه به پرونده های مکرری که بنده داشتم خدمتتون عرض کنم که بیشتر تغییر نام ها در صلاحیت دادگاه عمومی است و برای اینکه تا جاییکه ممکن است شانس شما بیشتر باشد باید یک سری موارد را در نظر بگیرید این را هم خدمت شما عرض کنم دعوای تغییر نام مانند کلیه دعاوی یکبار رسیدگی می شود لذا پیشنهاد می گردد حتما از طریق سایت تماس بگیرید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ابتدا از طریق اداره ثبت احوال موضوع را پیگیری نمایید در صورت عدم موفقیت و دادخواست حقوقی به مراجع قضایی تقدیم نماید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

سلام و احترام ابتداً به اداره ثبت احوال مراجعه نمایید چنانچه موافقت نکردند می‌توانند از طریق دادگاه عمومی موضوع را پیگیری کنیم

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ثبت احوال مراجعه کنید اگر موفق نشدید باید طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بدوا از طریق اداره ثبت احوال موضوع را پیگیری نمایید در صورت عدم نتیجه دادخواست به مراجع قضایی تقدیم نماید