مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی

سلام وقتتون بخیر چک من برگشت خورده و الان با طرف به توافق رسیدیم که رضایت بده الان باید چیکار کنیم روندش چطوریه ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید مبلغ چک را پرداخت کنید و چک را تحویل بگیرید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی لایحه دهید یا حضوری پيگير ماجرا شوید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

بهترین کار این هستش که یک برگه کاغذ بردارید روی آن از طرف یک رسیده کامل بگیرید امضا و اثر انگشت یا امضای آن را در دفتر اسناد رسمی گواهی نمایید