مشاوره حقوقی رایگان - منع شدن از حقوق عادی زندگی

سلام وقت بخیر دختری 21 ساله هستم که سه ساله از خانه بیرون نرفتم به جز پنج یا شش بار آن هم با خانواده به خانه اقوام رفتیم به صورت کاملا جدی افسردگی دارم و پدرم حقوق کمش را بهانه بیرون نبردن و نخریدن لباس برای من میکند حتی خرج درمان هم نمی دهد و آبرو و غیرت را هم دلیل اینکه هیچ اجازه و حقی به من نمی دهد می داند برای تحصیلم درخواست مقدار ناچیزی پول کردم و میخواهم در شهر دیگری در رشته دلخواهم تحصیل کنم ولی مخالفت میکند. تا به حال خیلی دعوا کردیم و بنده از نظر روحی و جسمی آسیب دیدم و همه این مشکلات را تحمل کردم بار آخر که دعوا کردیم ضرب و جرح شد که بین ما رخ داد من نخواستم فقط کتک بخورم و این موضوع دو طرفه بود من خیلی عذاب وجدان گرفتم ولی این رفتار قطعا بازخورد عذاب هایی بود که بنده تحمیل کردند دائما بهم حرف های رکیک میزنند و الان میگویند به علت کتکی که من زدم دچار مشکل شدند و قصد شکایت دارند و میگه هرکار میکنه منو به زندان بندازه ?اصلا به نظر نمیاد مشکلی داشته باشند .
من میخواهم اجازه زندگی مستقل بگیرم به صورتی که حداقل دوسال هزینه زندگیم را پدرم بپردازد تا به تحصیل و کار بپردازم و از ان به بعد خودم پرداخت کنم آیا گرفتن همچین حقی ممکنه ؟

پاسخ ها :

سجاد امیرحسنی

جناب آقای سجاد امیرحسنی :

با سلام
با توجه به سن شما امکان زندگی مستقل بدون اجازه پدر ممکن است ولی برای پرداخت هزینه زندگی باید در منزل پدر سکنی داشته باشید همچنین برای تحصیل و کار نیازی به اجازه پدر نیست. توصیه می شود با نگاه واقع بینانه و کمک فکری گرفتن از اشخاص مطمئن تصمیم گیری نمایید.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

امکان زندگی مستقل بدون اجازه پدر برایتان ممکن است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

گرچه توصیه نمی‌شود امکان مستقل شدن وجود دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید با شماره 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید.