مشاوره حقوقی رایگان - دختر 18 ساله

سلام من 18 سالم هست و تحت فشار روانی هستم از سمت خانوادم میخوام مستقل شم ایا برای مستقل شدن نیازمند ارائه خونه و کار هستم؟ و بعد از ترک خانه باید چه کاری انجام بدم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود توصیه نمیشود، ابتدا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید اگر افاقه ننمود سپس امکان مستقل شدن وجود دارد

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام ترک منزل توصیه نمیشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
هر شخصی که به سن قانونی رسیده می تواند مستقل زندگی کنید و شما این حق را دارید و کسی نباید مانع شما شود.
زندگی مستقل برای دختر 18 ساله در صورتی که جایی برای زندگی نداشته باشد خیلی خطرناک است و از طرفی ممکن است خانواده شما به مراجع قضایی از لام کنند که شما فرار کردید یا شما را کسی اغفال کرده که در این صورت از طریق دادگاه پیگیری میشه.
شما بهتر است با شماره 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید.