مشاوره حقوقی رایگان - پیامک اشتباه کشف حجاب

طی یک هفته سه مرتبه این پیامک برام اومده
«مالک محترم خودروی شماره… پیرو ارسال پیامک قبلی پلیس بدلیل بی توجهی به اخطارهای پلیس مبنی بر عدم تکرار جرم کشف حجاب در خودرو (تکرار مجدد و یا عدم مراجعه) برابر قانون خودرو شما در لیست توقیف قرار گرفته است. جهت پیگیری و تعیین تکلیف با در دست داشتن مدرک هویتی و مالکیتی به نزدیکترین مرکز پلیس امنیت اخلاقی محل زندگی خود مراجعه نمایید.»
در صورتی که مطمعن هستم کشف حجابی در ماشین بنده صورت نگرفته و دو سری قبل که سری دوم حدود دوماه پیش بوده هم تعهد دادم هم ماشینم به پارکینگ رفته
چطور پیگیری کنم ؟ مطمئن هستم کشف حجابی صورت نگرفته

پاسخ ها :

پیامک اشتباه کشف حجاب در خودرو کشف حجاب در خودرو پلیس امنیت اخلاقی