مشاوره حقوقی رایگان - سرقت گوشی

بنده ساکن ترکیه هستم و گوشی ام هم برای ترکیه هست به سرقت رفته چطور پیگیری کنم‌ تمام اطلاعاتم داخل گوشیم بوده

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر در کشور ترکیه سرقت شده باید از مراجع انتظامی و قضایی کشور ترکیه پیگیری کنید.
برای مشاوره نیز باید از وکلای کشور ترکیه باید مشاوره بگیرید.

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام در صورت حقوق سرقت گوشی در ترکیه با مشاورین و وکلای ترکیه مشورت نمایید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

از مراجع انتظامی و قضایی کشور ترکیه پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از مراجع انتظامی و قضایی کشور ترکیه پیگیری کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر گوشی شما در ایران به سرقت رفته است در همان ایران می توان شکایت خود را طرح نمایید در غیر این صورت و در ترکیه شکایت خود را مطرح نمایید

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

در صورتیکه محل وقوع سرقت ، در داخل کشور می باشد ، به دفاتر خدمات قضایی مراجعه و شکایت کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از پلیس ترکیه و محاکم قضایی ان کشور باید اعلام سرقت کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق سایت همیاب 24 شماره سریال گوشی را وارد کنید و همراه با پرینت ثبت آن از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت سرقت گوشی همراه نمایید.

نسرين عليپور

سرکار خانم نسرين عليپور :

سلام جهت مشاوره تخصصي تماس بگيريد ، ٠٩٩١٩٩٠٢٨٦٣ دكتر عليپور