مشاوره حقوقی رایگان - تکلیف دیه فرزند صغیر

با سلام 25 سال پیش دیه مادرم به همه وراث داده شد بجز من که صغیر بودم و دیه من رو تحویل پدرم دادن پدرم دیه من رو صرف بده کاریشون کردن و چیزی بعد از سن بلوغ به من ندادن الان بعد از فوت پدرم میتونم سهمم از دیه مادر رو از ارث پدرم طلب کنم یا خیر ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید علیه وراث پدرتان دادخواست بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله شما می توانید ادعای خود را اثبات کنید و سهم الارث و دیه خود را دریافت کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله اول باید بتوانید ادعای خود را ثابت کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر امکان اصبات ادعا باشد میتوانید علیه وراث دادخواست دهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله امکان پذیر است علیه وراث طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد