مشاوره حقوقی رایگان - اجرای احکام بدون ابلاغ

با سلام و احترام
بابت 8 میلیون تومان که پول شخصی برام واریز از طریق واتساپ که من براش رمزارز خریدم. بعد متوجه شدم این پول مال اون شخص نبوده. شورای حل اختلاف بدون ابلاغ به من قرار تامین صادر و الان در اجرای احکام رفته. به من هیچ ابلاغی نشده که قرار تامین صادر شده. راه اعتراض چجوریه, ممنون.

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام با سلام و احترام خیر موثر نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب در این خصوص شکایتی اگر داشته باشید نتیجه به ذهن نمیرسد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام ظرف ده روز میتوانید به قرار اعتراض کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بوسیله یک لایحه و ارسال آن به شعبه مراتب اعتراض خود را بنویسید