مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای قطعی

سلام من معلم بازنشسته هستم ضامن شخصی در بانک انصار بودم قسطش را نپرداخت حقوقم چندین ماه کسر شد بانک چک اولیه را برگشت الاجرا گذاشت در دادگاه بدوی بکل مبلغ محکوم شدم اعتراض کردم ولی همچنان از حقوقم مبلغی کسر میشود دادگاه تجدید نظر حکم اولیه را نقض و مرا بمبلغ واقعی باقیمانده محکوم کرد بانک حکم را به اجرا گذاشت دادخواست اعسار دادم رسیدهای پرداختی مربوط زمان بین صدور حکم اولیه تا تشکیل دادگاه تجدید نظر را پیوست دادخواست اعسار نمودم دادگاه بدوی بدون توجه به پرداختی هایم اعسار را رد و به مبلغ کند درحد قطعی محکوم کرد اعتراض کردم حکم اولیه باز بدون توجه به پرداختهایم حکم را تایید کرد.
آیا راهی دارم که اعسار را ثابت کنم

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال بدیهی و مسلم است وقتی شما اموالی دارید که از طریق توقیف و برداشت یا فروش آن می توان محکوم به را وصول نمود دیگر تقاضای اعسار شما پذیرفته نمی شود ! تقاضای اعسار مختص اشخاصی است که یا مالی جهت پرداخت محکوم به ندارند و یا به اموالشان دسترسی نیست نه شما که حقوق و مزایای مستمری بازنشستگی دارید و محکوم به بطور اقساط ماهیانه مشخص از آن قابل برداشت است . می توانید مبالغ پرداختی بابت ضمانت از وام شخص گیرنده را از مضمون عنه مطالبه نمائید.

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،اعسارامری است حدوثی،یعنی امروز متمکن وپولداری ولی شب به جهت زلزله ویا هرچیزدیگرفردا پولی نداری ولذا دادخواست اعسارمحدودیت ندارد هرزمان می توانید اقدام نمایید.موفق باشید