مشاوره حقوقی رایگان - تهدید به انتشار اسکرین شات

سلام وقت بخیر
من اتباع هستم در ایران زندگی میکنم , یک نفر خارج ایران عکس و چت های منو اسکرین شات گرفته و داره تهدید میکنه یا پول براش بفرستم یا عکس ها رو برای دوستام توی فیسبوک پخش میکنه و در حال حاضر به چندتا از دوستان فرستاده. من اکانت فیسبوک رو موقتی غیر فعال کردم .
خودش هم از طریق واتس اپ با دوتا شماره به من پیام میده و تهدید میکنه رمز شماره واتس اپ با 00212 شروع میشه .
ایا میشه از روش قانونی پیگیری کرد و نتیجه گرفت ؟؟
ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید شکایت کنید و از طریق پلیس فتا پیگیری کنید.
اگر شخص مورد نظر خارج از ایران باشد شکایت شما نتیجه ای نخواهد داشت و کاری نمی توانید انجام دهید.
به هر حال دادن پول راه حل خوبی نیست و هیچ فایده ای ندارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب در این صورت شما می بایست از طریق دادسرای جرایم رایانه ای شکایت کنید پرونده شما به پلیس فتا ارجاع می شود یا می توانید تمام کار را به وکیل بسپارید و

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی شکایت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود شکوائیه خویش را از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی به ثبت برسانید موضوع به پلیس فتا ارجاع خواهد شد