مشاوره حقوقی رایگان - حکم جلب

با سلام
ادب و احترام
بنده چند وقت پیش متوجه شدم چکم برگشت خورده
من در مدت معین درخواست اعسار زدم و چند وقت بعد شهود خود را با مدارک به دادگاه بردم
دیگه هیچ خبری نشد که امروز متوجه شدم سر همون پرونده حکم جلبم گرفته شده! ایا چنین کاری ممکن است که شخصی با پارتی بازی اعسار من را وارد سیستم نکرده باشد؟ چون هیچ رد درخواستی هم برایم نیامده
حالا باید چکار کنم باتشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر اگر اعسار در مهلت قانونی انجام شده باشد حکم جلب صادر نمی شود .
می توانید از شعبه ای که دستور جلب داده پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

می توانید از شعبه ای که دستور جلب داده پیگیری کنید اگر اعسار داده باشید نباید جلب شوید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام مستحضر باشید اگر در زمان اجرای حکم یک زمان مشخصی دارد توی اون زمان شخص احضار بده جرم منتفی تا زمانی که نسبت به سفارش تعیین تکلیف بشه