مشاوره حقوقی رایگان - استعفا از تعهد خدمت

با سلام و احترام. من پزشک استخدامی به صورت رسمی قطعی هستم و از ده سال تعهد خود 6 سال رو گذرانده سپس به ماموریت آموزشی به مدت 4 سال رفتم .با توجه به اینکه طی ماموریت آموزشی حقوق پایه دریافت کردم تعهد باقی مانده به 8 سال افزایش یافته .آیا با این شرایط با استعفا من با پرداخت‌ جریمه و خسارت موافقت می شود و قانونی برای این مسیله وجود دارد یا خیر؟ با تشکر .

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

برای شما جریمه ای در نظر گرفته میشود شما باید پایبند به تعهد خود باشید