مشاوره حقوقی رایگان - قرض ربا

با سلام
بنا به عللی قرض ربا گرفتم بدین صورت که سند ماشین کشنده ام را که شریک داشتم با شریکم به یک شخصی رهن کردیم و مبلغ 90 میلیون پول گرفتیم و در دفتر خانه سند را رهن طرف کردیم. بعد از دادن یک قسط که قسطها 20 تا 7و نیم میلیون بود نتوانستیم بقیه را بدیم و در قسط پنجم ماشینم را توقیف کردند. بعد از شکایت، آنها از ما درخواست مصالحه کردند و ماشینم را با اقساط 3و نیم 48 ماهه با قرارداد به ما طبق قرارداد موظف شدند برگردانند ولی ماشین را به مزایده گذاشتند و شماره گذاری کردند و آخرش ماشین را همین یک ماه پیش فروختند و 150 میلیون چک مارا هم نمیدهند و میگویند اگر شکایت کنیم چکها را به اجرا میگذاریم. حال چکار کنیم
خلاصه وار گفتم. ممنون

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

اگر چک های شما در قرارداد ثبت شده است و حداقل دو شاهد دارید که هم چک ها و هم قضیه ربای کشنده را تایید می کنند، ممکن است بتوانید با موضوع رباخواری شکایت کنید. البته ابتدا با اظهارنامه رسمی درخواست استرداد چک ها را بکنید و در اظهارنامه هم به موضوع ربا اشاره کنید و سپس اقدام به شکایت بکنید. در نظر داشته باشید که موضوع شما پیچیده است و حتما باید با مدارک به وکیل مراجعه کنید.