مشاوره حقوقی رایگان - حق اعتراض کفیل به عنوان شخص ثالث به احکام غیابی

خلاصه سوال؟ آیا کفیل می تواند به عنوان شخص ثالث به احکام کیفری دادگاه که به صورت غیابی صادر شده و در مرحله اجرا قرار دارد شکایت کند؟(چون به هرحال قرار است از او وجه الکفاله اخذ شود و متضرر می شود)
شرح مفصل تر:
در یک پرونده کیفری به جرم توهین و تهدید که دو شاکی و دو متهم دارد، یکی از متهمین به دلیل اعتراض به رای بدوی و حضور در جلسات دادگاه از وی در مرحله بعد رفع تعرض شده، ولی متهم دیگر از ابتدا در جلسات شرکت نکرده و رای غیابی دادگاه بدوی، قطعی شده و در مرحله اجرای حکم(هشت ماه زندان) قرار دارد و از کفیل درخواست شده که او را تحویل دهد یا وجه الکفاله را بپردازد، آیا در این مرحله کفیل می تواند به عنوان یک شخص ثالث به رای دادگاه اعتراض کند تا از مکفول رفع تعرض گردد؟