مشاوره حقوقی رایگان - تخریب خودرو در پارکینگ عمومی

سلام
در پارکینگ عمومی مجتمع تجاری در تهران بصورت همزمان حداقل 10 خودرو بصورت عمدی روی بدنه آنها خط کشی شده که بعضی از خودروها از جمله خودرو خودم آسیب جدی خورده که هزینه بالایی دارد ، طبقه اول و دوم پارکینگ دوربین دارد ولی طبقات بالاتر ندارد ولی چندین خودرو همزمان دچار این مشکل شده اند، لطفا راهنمایی کنید می‌شود از مالک پارکینگ شکایت و طلب خسارت کرد.ممنونم

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درود.باتوجه به اینکه مالک پارکینگ هزینه میگیره میتوان گفت مرتکب تقصیر شده وخسارات را از ایشان مطالبه کرد

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
بله از مدیریت پارکینگ

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خسارت به نظر از مالک پارکینگ قابل مطالبه است.