مشاوره حقوقی رایگان - حقوق معوقه و سنوات

با مدرک مهندسی در سال 61 به استخدام شرکتی درآمدم، در سال 70 با نظر و تایید مدیرعامل شرکت، شرکت دیگری در داخل همان شرکت با مشارکت 50 درصدی من و مدیرعامل شرکت قبلی تاسیس کردیم و من مدیرعامل آن شدم اما کماکان برای شرکت قبلی هم کار می‌کردم. شرکت اول نام مرا در لیست بیمه خود با حقوقی اندک نگه داشت تا سال 87 که من بازنشسته شدم اما طی مدت 17 سال از 70 تا 87 از شرکت اول حقوقی نگرفتم. حال میخواهم حقوق معوقه 17 ساله و سنوات 27 ساله خود را درخواست کنم.
سوالم اینست که اولا آیا پس از گذشت بیش از 14 سال از پایان کارم در آن شرکت، اصلن میتوانم این حقوق معوقه 17 ساله را درخواست و دریافت کنم و در این صورت حقوق 17 ساله من بر چه مبنایی باید پرداخت شود، برمبنای همان لیست بیمه تا سال 87 و یا به نرخ روز و یا میانگین حداقل و حداکثر امروز؟
دوم اینکه سنوات 27 ساله چگنه محاسبه می‌شود، آیا مطابق لیست بیمه سال 87 و یا نرخ امروز؟
لازم به ذکر است که آن شرکت در حال حاضر فعال نیست، مدیر آن فوت شده و ورثه ادعا می‌کنند پس از تشکیل شرکت جدید من دیگر در شرکت قبلی فعال نبوده و حفظ نام من در لیست بیمه به منطور کمک به من و صوری بوده است. بسیار ممنون میشوم اگر سریع پاسخ دهید

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

قابلیت بررسی دارد نیاز به اطلاعات و جزییات بیشتر است