مشاوره حقوقی رایگان - ابطال قولنامه عادی غیر محضری

سلام برادر بزرگترم یک قولنامه عادی با موضوع خریدوفروش یک واحد گاوداری بین خودش و پدرم به دادگاه اراعه داده با مهر دهیاری که به واسطه قولنامه سند هم صادر شده به نام برادرم در سال 1392 به قرار مبلغ 30 میلیون تومان در صورتی که پولی پرداخت نکرده و پدر 8 ماه بعد از تاریخ قولنامه فوت کرده و شرایط جسمی و روحی پدر اصلأ خوب نبوده که خرید و فروش انجام بدهد و کارشناسان رسمی دادگستری هم صحت قولنامه را رد کردند و منفی اعلام کردند آیا حال قولنامه باطل است یا خیر

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر صحت قولنامه رد شده به نظر کارشناسی اعتراض زنید در هرحال مبنای رای قاضی رای کارشناس است اگر رد شود ابطال می گردد

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام نظریه کارشناسی عامل اصلی تصمیم دادگاه لذا در صورتیکه مواجه نمی باشد میتواند اعتراض کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در این صورت قولنامه اعتباری ندارد می توانید ابطال قولنامه را بخواهید