مشاوره حقوقی رایگان - بردن جهیزیه توسط زوجه

با سلام با همسرم ب مشکل برخوردم ایا بردن جهازم به همراه دختر سه سالم بدون اذن همسر جرم تلقی میشه؟

پاسخ ها :

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام مطابق لیست جهیزیه اگر جابجا نمایید یا کالاهایی که بعد از عروسی خودتان خریدید میتوانید جابجا نمایید توصیه من اینست اگر کاملا قصد طلاق دارید اینکار را انجام دهید و بهتر است یک اظهار نامه دقیق با کپی لیست جهیزیه ابتدا برای همسرتان بفرستید و روز اقدام را ذکر کنید و به ایشان بگویید حضور داشته باشند اگر وکیل بگیرید مطمئن تر است از طریق سایت میتوانید به بنده اطلاع دهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود خیر جرمی واقع نمی‌شود
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر جرمی واقع نمی‌شود باید اموال را طبق لیست و سیاهه ببربد