مشاوره حقوقی رایگان - فروش کالا

سلام من یک فروشنده لوازم خانگی هستم یک نفر پنج سال پیش در دستگاه کارت خوان من کارت کشید و من جنس بهش فروخته ام و کالا رو تحویل گرفته ولی الان اومد میگه کالا رو به من تحویل ندادی میخواستم بدونم باید چیکار کنم ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اصل‌ بر ایفای تعهد است
هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

او باید ادعایش را ثابت کند . بعد از پنج سال

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام ایشان باید ادعای خود را اثبات نمایند صرف ادعا مثبت مدعا نمی شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نامبرده باید ادعای خود را ثابت کند و صرف ادعا کافی نیست

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام با استناد به اصل ایفای تعهد هر مدعی میبایست ادعای خود را اثبات نماید صرف یک ادعا دلیلی ب صحیح بودن آن نیست