مشاوره حقوقی رایگان - علت افزایش قرار وثیقه

با سلام بنده سه پرونده سرقت از منزل دارم در سه دادگاه مختلف دوتا از اون ها مختومه شدن یکی در جریانه قرار وثیقه پرونده جدیدم یک میلیارده
دو پرونده قبلی هر کدام یک میلیارد نیم قرار وثیقه دارم (که نصف رضایت شاکی هارو گرفتم ) یکی از پرونده های قبلیم شریک جرمم دستیگر نشده بود الان دستیگرش کردن و اون پرونده رو همراه پرونده جدیدم به یک دادگاه فرستادن ، بعد از مدتی خواستم سند بزارم برای ازادی قاضی گفت پنج میلیارد سند بیارید ، ایا الان من برای هر سه پرونده ام قاضی گفته سند بیارم یا فقط برای اون دوتا پرونده ای که داخل اون دادگاه هستن قاضی هیچ جوابی به ما نمیده و من الان سردرگمم که پنج میلیارد سند چرا باید بزارم ؟در صورتی که اون پروندم اولش یک میلیارد بود و حتی با اون پرونده ای هم مختومه شد و برای دستگیری هم جرمم به اونجا رفته میشه دو میلیارد نیم ( هیچ شاکی برای پرونده ای که درجریانه اضافه نشده) پرونده هام ادغام نشدن دوتا در یک دادگاه هستن یکی دیگه در دادگاه دیگه ای ایا امکان داره خود قاضی همه رو یکجا اورده باشه؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .اظهارنطر مستلزم بررسی مستندات است