مشاوره حقوقی رایگان - فاکتور بدون امضا خریدار

با سلام بنده به مبلغ 40 ملیون تومان لوازم آرایشی به مغازه دار فروخته ام و طبق اعتماد قبلی فاکتوری نوشته ام و به خریدار بدون امضاء خریدار تحویلش دادم. و الان 1ماه از تا یخ فاکتور میگذره که قرار بوده حواله بزنه نزده اما توی فاکتور هم قید کردم که کارت به کارت شود. حالا انکار میکنه میگه نمیدم. آیا راه حلی وجود داره برا اثبات قضیه؟ البته پیام و ویس واتس اپ ازش دارم که میگن قابل قبول نیست. و دوم اینکه لوازم آرایش ها جزو کالای قاچاق هستن آیا شامل شکایت میشه؟ چون اون داعم داره مهم بگه که چون کالای قاچاق هستن چیزی دستت نمیگیره

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
شما با تمام مدارکی که دارید شکایت خود را مطرح کنید انشااله نتیجه خواهید گرفت در صورت تمایل برای مشاوره بیشتر تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما دادخواست مطالبه وجه را بدهید و پیامها هم ادله محسوب میشود قاچاق بودن کالا مسأله دیگری است که در این دادخواست بررسی نمیشود نگران نباشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دا‌دخواست مطالبه وجه بدهید