مشاوره حقوقی رایگان - همجنسگرایی

خسته نباشین.ببخشید خانومم تو دادگاه تمکین بهم تهمت همجنسگرایی زد.میخوام بدونم چجور میخوان ثابت کنن!و اینکه من در دوران نوجوانی از رو کنجکاوی انگشت کردم در مقعد ولی همجنسگرا نیستم واقعا.ممنون میشم جواب بدین

پاسخ ها :

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام منظورتان از سوال واضح نيست

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اصولاً دادگاه ها به چنین ادعاهایی توجه نمیکنند. شما فقط تکذیب کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید دلایل لازم برای اثبات داشته باشد در غیر این صورت رد میشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

شما ارجاع داده می شود به پزشکی قانونی و پزشکان قانونی متوجه میشوند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با ارائه دلائل و ارجاع به پزشکی قانونی قابل اثبات است

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام اثبات در صورت تکذیب شما سخت است