مشاوره حقوقی رایگان - تغیر نام خانوادگی جدید در مدرک تحصیلی

سلام وقتتون بخیر ببخشین تقریبا 1 سال پیش فامیلیمون تغیر دادیم و مدارک دانشگاهیم میخوام به فامیلی جدید تغییر بدم مدرک اصلی دیپلم به فامیلی قبلی هس فعلا مدرک اصلی کاردانی و کارشناسی رو ندادن و صادر نشده امکانش هس اینارو به نام خانوادگی جدید اصلاح کنن چون بهم گفتن مدرک موقت به فامیلی قبلی ثبت شده دیگه امکان تغیر جدید در دانشنامه نیست؟!
من میخوام مهاجرت کنم به کشور آلمان اونجا مشکل ساز نشه واسه مغایرت فامیلی قبلی مدرک تحصیلی با فامیلی جدید شناسنامه
ممنون میشم راهنمایی کنین

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما عرض کنم مدارکی که الان شما در اختیار دارید مانند دیپلم آنها دیگر نام فامیلی شما تغییر پیدا نمی کند و شما در این خصوص باید به صفحه دوم شناسنامه خود که فامیلی شما تغییر پیدا کرده استناد کنید