مشاوره حقوقی رایگان - ساخت و ساز و ديوار باغ

با سلام. زمينی كنار روستا خريدام حدود6000متر است الان حدود12 سال است كه باغ است و فنس كشي شده و خانه و اسخري اب وقطره بندي ابياري شده وبيشتر از ده سال است ساخته شده وبه صورت غير مجاز والان جزو طرح الحاقي هادي شده ولي كميسيون هاي مربوطه نرفته ايا تا جواب كميسيون بياد قانون ميتونه حكم بده و قلع و قمع كنه. ممنونم جوابم بدهيد.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولا اگر واردطرح‌های هادی و داخل بافت روستا ای قرار گرفته باشد اداره جهاد کشاورزی حق دخالت وقلع وقمع نخواهد داشت