مشاوره حقوقی رایگان - زمان رفع انسداد حساب

با سلام وقت شما بخیر ... چند روز پیش حساب بانکی من مسدود شد ب دادستانی کل که مراجعه کردم گفتن بخاطر شرط بندی هست تو سایت ثبتنام کن کدرهگیری بگیر و منتظر باش منم ثبتنام کردم کد هم گرفتم برای رفع انسداد حساب هم درخواست دادم و کد پیگیری دادن ... میخواستم بپرسم این روند باز کردن حساب چقدر طول میکشه ؟ دستگاه پز من به این حسابم وصله و از کارم هم موندم اگه دوباره برم دادستانی و پیگیر باشم آیا تو تسریع روند پرونده کمک میکنه یا منتظر پیام باشم از طریق دادستانی ؟

پاسخ ها :

مینا احمدی

مینا احمدی :

معمولا يك تا دو ماه زمان ميبرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله باید پیگیری کنید و ممکن است که پرونده به دادسرای شهرستان ارسال بشه یا اینکه داستانی تعهد می گیره و حساب رو باز می کنه

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله حضوری پیگیری کنید و تعهد کتبی دهید تا سریعتر انجام شود

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

سلام از طریق پیامک و سامانه ثنا مطلع خواهید شد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام زمان قابل پیشبینی نیست حضوری مراجعه نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

حضوری مراجعه کنید زمان قابل پیش بینی نمی باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب حدود دو ماه ممکن است زمان ببرد ولی بر شما ابلاغ خواهد شد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

روند همین است اما می توانید برای تسربع مجددا حضوری پیگیری کنید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

از طریق پیامک اطلاع میدن ولی بهتر شما پیگیر موضوع باشید