مشاوره حقوقی رایگان - معرفی و تحویل مکفول عنه

با سلام ابلاغیه ای برای اینجانب با مضموم معرفی و تحویل مکفول عنه آمده است که در متن نوشته علت حضور معرفی معرفی و تحویل مکفول عنه اقای ایکس، دعوی به طرفیت اقای ایکس و سه نفر دیگر که اسامیشان ذکر گردیده است. دعوی به طرفیت یعنی چه؟؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما باید مکفول عنه را که ضمانت شو کردید را باید معرفی کنید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

یعنی شما ضامن کسی شدید که الان باید ببرید دادگاه تحویل دهید والا شما مجازات می شوید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

شما ضامن کسی شدید که الان باید ببرید دادگاه تحویل دهید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

ضامن کسی شدید که الان باید ببرید تحویل دهید