مشاوره حقوقی رایگان - عدم همکاری ورثه

سلام و درود. اگر برای انحصار وراثت سایر ورثه مدارک شناسایی خود را در اختیار قرار ندهد و گواهی فوت متوفی در دسترس نباشد، چه باید کرد؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود استعلام انجام می‌شود جای نگرانی نیست برای شما

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
هر یک از وراث به تنهایی می تواند جهت اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام کند.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام استعلامات لازم توسط شورا انجام میشود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خود شما به عنوان ورثه میتوانید جهت اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام کنید و نیاز به همکاری سایرین نیست

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

هریک از وراث می توانند جهت انحصار وراثت اقدام کنند ودر خصوص مدارک وراثی که ندارید از طریق شورا استعلام از ثبت احوال درخواست شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

جهت گواهی فوت از طریق اداره ثبت احوال یا سازمان بهشت زهرا می توانید اقدام نمایید و سایر مدارک شناسایی وراث نیز میتوان دادخواست انحصار وراثت درخواست از اداره ثبت احوال استعلام گردد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام ازطریق شورا ازاداره ثبت احوال استعلام بگیرید

نسرين عليپور

سرکار خانم نسرين عليپور :

سلام رنوشت گواهي فوت را اخذ نماييد . ٠٩٩١٩٩٠٢٨٦٣

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام برای انحصار وراثت نیازی به مدارک سایر وراث می باشد می توانید از مراجع مختلف مانند ثبت احوال استعلامات لازم را اخذ نمایید در صورت نیاز می‌توانید وکیل گرفته و تمام امور توسط وکیل انجام شود