مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه مهریه سکه بهار آزادی طرح جدید و قدیم

سلام عرض خسته نباشید خدمت وکلای سایت ..
پرونده ی مطالبه مهریه به تعداد 150 عدد سکه بهار آزادی در حال عملیات اجرائی میباشد لذا جهت ثبت مزایده کارشناس مبلغ سکه را طرح قدیم ثبت میکند یا طرح جدید!؟
در سند ازدواج 150عدد سکه تمام بهار آزادی قید شده آیا ملاک سکه قدیم است یا جدید! میتوان سکه طرح جدید مطالبه کرد؟ باتشکر

پاسخ ها :

مطالبه مهریه سکه مطالبه مهریه مهریه