مشاوره حقوقی رایگان - ارثیه ی پدری

پدر من زنده زنده بخشی از دارایی اش رو بین ورثه اش تقسیم کرده. طوری که 9دانگ تریلی به ارزش7میلیارد و با یه حیاط حاضر1.5میلیاردی و یه سواری
200میلیونی به برادربزرگم.و6دانگ
تریلی4میلیاردوحیاط1.5میلیاردی به برادر وسطی ام و4دانگ تریلی2.8
میلیاردوحیاط1.5میلیاردی به برادر کوچکترم.و6دانگ تریلی 4میلیارد
وحیاط1.5میلیاردی به مادرم ودودانگ
تریلی 1.2میلیاردی بمن داده که دخترشم ودیابت مادرزادی دارم ویه بار ازدواج کرده بودم مهریه ام رو بخشید به پسره والان دوباره ازدواج کرده ام ویه دختردارم
.ومیخواد ازبقیه دارایی 30میلیاردی منو محروم کنه. و منو از خونش بیرون کرده بنظرتون تکلیف من چیه؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نمی‌تواند شمارا از ارث محروم کند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

کسی را نمیتوان از ارث محروم کرد زیرا قوانین ارث آمره و غیر قابل تغییر است . هر یک از وراث پسر و دختر دو به یک ارث میبرند. انچه پدر در قید حیات انجام داده وصیت است که تنها تا یک سوم از اموالش نافذ است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر در زمان حیات اموال خود را تقسیم کند کسی حق اعتراض ندارد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر در زمان حیات تقسیم کند اعتبار قانونی دارد ولی اگر به صورت وصیت باشد تا یک سوم صحیح است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اگر اموال خود را انتقال قطعی داده باشد که در قالب ارث نمی باشد و مختارند هر گونه تقسیمی انجام دهند در قالب وصیت تا 1/3نافذ است درهر حال کسی را نمی توان از ارث که بعد از فوت محقق می گردد محروم نمود بنابراین ماترک بین ورثه پس از فوت تقسیم می گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام مطابق قانون هیچکس را نمی توان از ارث محروم کرد این که در فیلمها و سریالها میشنوید می‌گویند از ارث محروم می کنم این وصف قانونی ندارد شخص می تواند قبل از خود اموال خود را منتقل کند اما محروم کردن از ارث خیر