مشاوره حقوقی رایگان - طرح ناعادلانه

سلام ما در روستا زندگی میکنیم اخیرا دهیار به ما اعلام کرده که طبق طرح هادی زمین شما در طرح برای ساخت جاده قرار گرفته و بخشی از دیوار حیاط شما با حوض آب و آشپزخانه و خانه مادربزرگ مرحومم و همین طور بخشی از خانه ای که توش ساکنیم قراره تخریب بشه !!!! چطور میتونیم به این همه خرابی که طرح برای ما داره اعتراض بکنیم؟؟ دقت کنید که بعد از اعلام به دهیار که چرا نباید دیوار حیاط همسایه به جای بخشی از خانه ای که زندگی میکنیم تخریب بشه!! میگه که خونه شما توی طرحه !! یعنی همه فشار این طرح رو انداختن روی زمین ما!!! چطور و به کجا اعتراض بکنیم؟؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام با سلام شما می توانید از طریق دادگاه موضوع را پیگیری نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به بنیاد مسکن مراجعه کنید و اعتراض خود را اعلام کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ب دهیاری اعلام نمایبد و از طریق دیوان عدالت اداری شکایت کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دهیاری و بخشداری و بنیاد مسکن پیگیری کنید