مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن زمین و هزینه ها از وارثین دیگه

باسلام خدمت اساتید محترم. پدربزرگ پدرم تو یکی ازروستا خوزستان زمین زیاد داشته ولی قدیما به دلایلی همراه طایفه اش از روستا کوچ کردن حالا بعد از 100سال متوجه شدیم چندین نفر زمین ها را تصرف کردن ضمنآ بعد چندین سال یک برگه بدستم رسیدکه سامان نامه وزمین پدربزرگ مشخصه وبه امضاواثرانگشت ومهرمعتمدین وشاهدان اون زمان رسید ،،،، حالا من یکی از وارثین هستم میخوام زمینها پس بگیرم بقیه حاضربه همکاری وهزینه نیستن ولی من تمام کارها کردم شهادت شهود،انحصاروراثت،وغیره انجام دادم فقط بایدشکایت بکنم ،،،سوال بنده ازاساتیداین است اگرزمینهاپس بگیرم بعدوارثین دیگه ادعاسهم بکنن این هزینه هاوخرج کردهای بنده چطوربایدبگیرم شایدبعدازچندسال بیاین چی باتشکرفراوان

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در آن موقع شما می توانید دادخواستی بدهید و تمام هزینه هایی را که انجام داده اید به نرخ روز از آنها مطالبه کنید حق شما ضایع نمی شود انشاالله

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام تمام هزینه های را که کرده آید به نرخ روز قابل مطالبه می‌باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید طرح دعوی کنید و هزینه های خود را مطالبه کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تمام هزینه هایی را که انجام داده اید به نرخ روز میتوانید از آنها مطالبه کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام اگر با اذن و درخواست آنها اقدام کنید بعدا میتوانید هزینه ها را بخواهید در غیر این صورت خیر