مشاوره حقوقی رایگان - تصادف رانندگی

سلام. به بنده اتهام تصادف منجرو به صدمه بدنی غیر عمدی و فرار از صحنه تصادف نسبت داده شده. در حالی که تصادفی صورت نگرفته با این حال فرد شاکی با خودزنی اقدام به شکایت کرده.
میخواستم بدونم در صورت اثبات ایا سو سابقه برای بنده در نظر گرفته میشود؟ یا تنها نیاز به پرداخت دیه است.
تصادف غیر عمدی جرحی هنوز در مرحله دادیاری است.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سابقه کیفری موثر محسوب نمی شود و جای نگرانی نیست.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بستگی به مجازات تعیین شده دارد اگر حبس نباشد سابقه کیفری محسوب نمیشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام اگر ایشان خودزنی کرده باشد این امر توسط پزشک قانونی قابل بررسی است و در این صورت شما تحت حمایت برائت قرار دارید